Gratis hjemmeside

Der er mere end 1000 søgninger på “gratis hjemmeside” hver måned i Danmark, og hertil kan man lægge alle de relaterede søgninger som f.eks. disse long tail søgeord: “gratis hjemmeside program” og “gratis hjemmeside skabelon”.

Min pointe er at efterspørgslen efter gratis hjemmesider er rigtig stor og derfor har jeg valgt, i samarbejde med mit hostingfirma GREEN HOSTING, at tilbyde gratis hjemmesider.

Betingelser

Lad os starte med det kedelige, nemlig betingelserne. Jeg kan desværre ikke tilbyde gratis hjemmesider til alle, det har jeg hverken kapacitet el. økonomisk råderum til at gøre. Derfor er der disse betingelser for at få en gratis hjemmeside.

  1. Du skal udfylde ansøgningen længere nede på siden her for at få en gratis hjemmeside.
  2. Du skal bestille domæne til 99 kr. hosting til 360 kr. hos GREEN HOSTING om året, ingen binding.
  3. Din hjemmeside bliver lavet med WordPress.

Hvorfor tilbyde en gratis hjemmeside?

Jeg ser tit webbureauer der laver hjemmesider til 5.000, 10.000 og 20.000 kr. eller online hjemmeside programmer der tilbyder ufleksible og nemme, men dårlige løsninger til at lave en gratis hjemmeside.

Omvendt møder jeg mange selvstændige og personer med hobbyer der ønsker et website for at få gang i en forretning, men de har ikke 5.000 kr. til et website og bliver aldrig opdaget med en dårlig WIX hjemmeside.

Med dette tilbud vil jeg gerne gøre op med dette. Hjælpe selvstændige uden penge på bankbogen i gang og hjælpe folk der har en hobby til at drive det til en forretning. Det kan også være ud har en forening el. støtter et godt formål og vil have en hjemmeside til kommunikation – i så fald er dette et tilbud til dig.

Hvad får jeg ud af det?

Nu skal det ikke lyde som om jeg bare gør det uden at få noget ud af det selv, for det håber jeg da ganske vidst på at jeg gør. Det jeg får ud af det er:

  • At hjælpe personer der har brug det med noget jeg er god til.
  • Omtale og anbefalinger fra jer jeg hjælper, håber jeg selvfølgelig på.
  • Lille økonomisk gevinst i form af nye kunder til mit hosting firma GREEN HOSTING (360 kr./året).
  • Gode cases jeg kan dele med kommende kunder på mit website.

Jeg håber kun at du synes det er fair at jeg “tager” dette igen for den hjælp jeg giver dig el. din organisation. Synes du ikke det er fair, så skal du selvfølgelig ikke ansøge om en gratis hjemmeside her, men i stedet finde en anden løsning.

Ansøg om en gratis WordPress hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *